Моторне масло EFE SAE 0W-16

543.20 грн.

Опис

В’язкість: 0W-16
Специфікація: API SN Plus, API SP (RC), ILSAC GF-6B
Тип масла: Повністю синтетичне
Схвалення: API SN Plus, API SP Resource Conserving, ILSAC GF-6B
Рекомендація: Honda 08215-99974, Honda 08216-99974, Honda 08232-P99S1LHE, Honda Ultra Green, Honda Ultra Next, Mitsubishi Dia Queen ECO Plus, Mitsubishi MZ102661, Mitsubishi MZ102662, Nissan KLANM-01A04 Extra Save X Eco Hybrid Engine, Toyota 08880 -11005
Застосування: Легковий автомобіль
Технологія: Clean Synto®, USVO®

RAVENOL Extra Fuel Economy EFE SAE 0W-16 — це повністю синтетична моторна олива з низьким коефіцієнтом тертя на основі PAO (поліальфаолефінів), особливо з USVO® і перевіреною технологією CleanSynto® для бензинових двигунів легкових автомобілів з турбонаддувом і прямим уприскуванням і без нього.

Завдяки технології USVO® ми досягаємо надзвичайно високої стабільності в’язкості. Ми уникаємо недоліків полімерних покращувачів в’язкості, використовуючи їх переваги. Це покращує захист двигуна, продуктивність, чистоту двигуна та інтервали заміни масла. Технологія USVO® робить можливим те, що продукт не має втрат на зсув протягом усього інтервалу заміни та надзвичайно стійкий до окислення. Ця унікальна технологія сприяє швидшому змащуванню масла, тим самим мінімізуючи тертя, зберігаючи двигун чистим і ефективним.

RAVENOL Extra Fuel Economy EFE SAE 0W-16 рекомендується особливо для гібридних автомобілів.

RAVENOL Extra Fuel Economy EFE SAE 0W-16 розроблено на основі триядерного молібдену та OFM (органічних модифікаторів тертя) для досягнення мінімального тертя, зносу та витрати палива з чудовими характеристиками холодного старту.

Завдяки новому складу RAVENOL Extra Fuel Economy EFE SAE 0W-16 забезпечує безпечний шар змащення навіть при дуже високих робочих температурах і захищає від корозії та втрати масла через окислення або коксування. Чудова поведінка при холодному запуску забезпечує оптимальну безпеку змащення під час фази холодної роботи.

Завдяки значному зниженню споживання палива RAVENOL Extra Fuel Economy EFE SAE 0W-16 допомагає захистити навколишнє середовище, зменшуючи викиди.

RAVENOL Extra Fuel Economy EFE SAE 0W-16 мінімізує тертя, знос і споживання палива з чудовими характеристиками холодного запуску. Збільшені інтервали заміни масла відповідно до інструкцій виробника.
Примітка до програми

RAVENOL Extra Fuel Economy EFE SAE 0W-16 підходить як високоефективна, плавна моторна олива для складних двигунів. Рекомендується для сучасних бензинових двигунів легкових автомобілів, включаючи моделі з наддувом, а також для двигунів з прямим упорскуванням і гібридних транспортних засобів за будь-яких умов експлуатації, якщо виробник двигуна рекомендує використовувати оливу з низькою в’язкістю з категорією в’язкості SAE 0W-16, SAE 0W-20. або SAE 5W-20. Він також підходить для використання в гібридних автомобілях різних виробників.
характеристики

Економія палива при частковому і повному навантаженні.
Чудовий захист від зносу та високий індекс в’язкості забезпечують тривалий термін служби двигуна навіть за умов руху на високій швидкості.
Відмінні характеристики холодного запуску навіть при низьких температурах нижче -35°C.
Надійна мастильна плівка навіть при високих робочих температурах.
Низька летючість, що призводить до низького споживання масла.
Відсутність масляних відкладень в камерах згоряння, в зоні поршневих кілець і на клапанах.
Сумісний з ущільнювальними матеріалами.
Подовжені інтервали заміни масла захищають природні ресурси.
Ідеально підходить для гібридних автомобілів.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Моторне масло EFE SAE 0W-16”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *