Моторне масло VSI SAE 5W-40

425.20 грн.1,800.00 грн.

Опис

В’язкість: 5W-40
Специфікація: ACEA A3/B4, API CF, API SN
Тип масла: Повністю синтетичне
Сертифікати: API SN, MB-Freigabe 229.3, Porsche A40, Renault RN0700/RN0710, VW 502 00, VW 505 00
Рекомендація: BMW Longlife-01, Chrysler MS-10850, Chrysler MS-10896, Fiat 9.55535-H2, MB 226.5, Opel/GM-LL-B-025, PSA B71 2296
Застосування: Легковий автомобіль
Технологія: Clean Synto®, USVO®

RAVENOL VSI SAE 5W-40 — це повністю синтетична моторна олива з низьким коефіцієнтом тертя на основі ПАО (поліальфаолефінів), особливо з USVO® і перевіреною технологією CleanSynto® для бензинових і дизельних двигунів легкових автомобілів з турбонаддувом і прямим уприскуванням і без нього.

Завдяки технології USVO® ми досягаємо надзвичайно високої стабільності в’язкості. Ми уникаємо недоліків полімерних покращувачів в’язкості, використовуючи їх переваги. Це покращує захист двигуна, продуктивність, чистоту двигуна та інтервали заміни масла. Технологія USVO® робить можливим те, що продукт не має втрат на зсув протягом усього інтервалу заміни та надзвичайно стійкий до окислення. Ця унікальна технологія сприяє швидшому змащуванню масла, тим самим мінімізуючи тертя, зберігаючи двигун чистим і ефективним.

Завдяки новому складу RAVENOL VSI SAE 5W-40 забезпечує безпечний шар змащення навіть при дуже високих робочих температурах і захищає від корозії та втрати масла через окислення або коксування. Чудова поведінка при холодному запуску забезпечує оптимальну безпеку змащення під час фази холодної роботи.

Завдяки значному зниженню споживання палива RAVENOL VSI SAE 5W-40 допомагає захистити навколишнє середовище шляхом зменшення викидів.

RAVENOL VSI SAE 5W-40 гарантує експлуатаційну безпеку в будь-яких умовах водіння, таких як екстремальний рух з зупинками, а також швидкісна їзда по шосе.

RAVENOL VSI SAE 5W-40 мінімізує тертя, знос і витрату палива з відмінними характеристиками холодного запуску.

Збільшені інтервали заміни масла відповідно до інструкцій виробника.
Примітка до програми

RAVENOL VSI SAE 5W-40 підходить для цілорічної енергозберігаючої роботи всіх сучасних автомобілів з бензиновими та дизельними двигунами та була спеціально розроблена для турбокомпресорів, а також каталітичної роботи.
характеристики

Висока стійкість до стирання.
Економія палива завдяки легким ходовим характеристикам.
Відмінні миючі та диспергуючі властивості.
Запобігання утворенню чорного шламу.
Довгий термін служби завдяки високій стійкості до окислення.
Відмінні характеристики холодного старту.
Дуже хороша в’язкість при температурі.
Низьке випаровування.
Підходить для каталізаторів.

Додаткова інформація

Тара

1 л, 4 л, 5 л

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Моторне масло VSI SAE 5W-40”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *