Моторне масло Turbo VST SAE 5W-40

Цей товар відсутній в наявності і зараз недоступний.

Опис

В’язкість: 5W-40
Специфікація: ACEA A3/B4, API SN Plus, API SP
Тип масла: Повністю синтетичне
Сертифікати: API SN Plus, API SP, BMW Longlife-01, MB-Freigabe 229.5, Renault RN0700/RN0710, VW 502 00, VW 505 00
Рекомендація: Chrysler MS-10725, Chrysler MS-10850, Chrysler MS-12991 (MS-10896), Fiat 9.55535-Z2, MB 226.5, MB 229.3, Opel/GM-LL-B-025, Porsche A40, PSA B71 2296
Застосування: Легковий автомобіль
Технологія: Clean Synto®, USVO®

RAVENOL VollSynth Turbo VST SAE 5W-40 — це повністю синтетична моторна олива з низьким коефіцієнтом тертя на основі ПАО (поліальфаолефінів), особливо з USVO® і перевіреною технологією CleanSynto®, для бензинових і дизельних двигунів легкових автомобілів з турбонаддувом і прямим уприскуванням і без нього.

Завдяки технології USVO® ми досягаємо надзвичайно високої стабільності в’язкості. Ми уникаємо недоліків полімерних покращувачів в’язкості, використовуючи їх переваги. Це покращує захист двигуна, продуктивність, чистоту двигуна та інтервали заміни масла. Технологія USVO® робить можливим те, що продукт не має втрат на зсув протягом усього інтервалу заміни та надзвичайно стійкий до окислення. Ця унікальна технологія сприяє швидшому змащуванню масла, тим самим мінімізуючи тертя, зберігаючи двигун чистим і ефективним.

RAVENOL VollSynth Turbo VST SAE 5W-40 мінімізує тертя, знос і споживання палива з чудовими характеристиками холодного запуску.

RAVENOL VollSynth Turbo VST SAE 5W-40 гарантує експлуатаційну безпеку в будь-яких умовах водіння, наприклад, щодо екстремальних зупинок і руху, а також їзди на швидкісних автомагістралях.

Збільшені інтервали заміни масла відповідно до інструкцій виробника.
Примітка до програми

RAVENOL VollSynth Turbo VST SAE 5W-40 підходить для енергозберігаючої роботи протягом усього року всіх сучасних автомобілів з бензиновими та дизельними двигунами в легкових автомобілях, мікроавтобусах, невеликих транспортних засобах і подібних транспортних засобах і було спеціально розроблено для турбокомпресорів, а також каталітичних операція.
характеристики

Висока стійкість до стирання.
Економія палива завдяки легким ходовим характеристикам.
Відмінні миючі та диспергуючі властивості.
Запобігання утворенню чорного шламу.
Довгий термін служби завдяки високій стійкості до окислення.
Відмінні характеристики холодного старту.
Дуже хороша в’язкість при температурі.
Низьке випаровування.
Підходить для каталізаторів.

Додаткова інформація

Тара

1 л, 5 л

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Моторне масло Turbo VST SAE 5W-40”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *