Моторне масло FDS SAE 5W-30

1,594.40 грн.

Опис

В’язкість: 5W-30
Специфікація: ACEA A5/B5, ACEA A7/B7, API CF, API SL
Тип масла: Повністю синтетичне
Схвалення: API SL, FORD WSS-M2C913-D (überdeckt 913-A/-B/-C), Jaguar Land Rover STJLR.03.5003, MB-Freigabe 229.6, Renault RN0700
Рекомендація: Fiat 9.55535-G1, Ford WSS-M2C913-C
Застосування: Легковий автомобіль
Технологія: Clean Synto®, USVO®

RAVENOL FDS SAE 5W-30 — це повністю синтетична моторна олива з низьким коефіцієнтом тертя на основі ПАО (поліальфаолефінів), особливо з USVO® і перевіреною технологією CleanSynto®, для бензинових і дизельних двигунів легкових автомобілів з турбонаддувом і прямим уприскуванням і без нього.

Завдяки технології USVO® ми досягаємо надзвичайно високої стабільності в’язкості. Ми уникаємо недоліків полімерних покращувачів в’язкості, використовуючи їх переваги. Це покращує захист двигуна, продуктивність, чистоту двигуна та інтервали заміни масла. Технологія USVO® робить можливим те, що продукт не має втрат на зсув протягом усього інтервалу заміни та надзвичайно стійкий до окислення. Ця унікальна технологія сприяє швидшому змащуванню масла, тим самим мінімізуючи тертя, зберігаючи двигун чистим і ефективним.

Завдяки новому складу RAVENOL FDS SAE 5W-30 забезпечує безпечний шар змащення навіть при дуже високих робочих температурах і захищає від корозії та втрати масла через окислення або коксування. Чудова поведінка при холодному запуску забезпечує оптимальну безпеку змащення під час фази холодної роботи.

Завдяки значному зниженню споживання палива RAVENOL FDS SAE 5W-30 допомагає захистити навколишнє середовище шляхом зменшення викидів. Він мінімізує тертя, знос і споживання палива з відмінними характеристиками холодного запуску.

RAVENOL FDS SAE 5W-30 забезпечує експлуатаційну безпеку в будь-яких умовах водіння, таких як екстремальний рух із зупинками та швидкісна їзда по автомагістралі.

Збільшені інтервали заміни масла відповідно до інструкцій виробника.
Примітка до програми

RAVENOL FDS SAE 5W-30 підходить як моторна олива для економічного цілорічного використання в сучасних бензинових і дизельних двигунах легкових автомобілів, універсалів, мікроавтобусів і аналогічних транспортних засобів від FORD, RENAULT, Toyota, Hyundai, KIA, Mazda, Honda , Nissan і Mitsubishi, якщо потрібні специфікації ACEA A5/B5.
характеристики

Відмінні характеристики холодного запуску навіть при низьких температурах нижче -30 °C
Дуже стабільні та відмінні характеристики в’язкості, стійкість до зсуву
Паливна ефективність за будь-яких умов експлуатації
Відмінні миючі та диспергуючі властивості
Нейтральність щодо ущільнювальних матеріалів
Низькі втрати від випаровування, що знижує споживання масла
Широкий захист від зносу, корозії та піноутворення
Придатність каталізатора
Збільшені інтервали заміни масла для захисту природних ресурсів

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Моторне масло FDS SAE 5W-30”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *